Photosonix NP100 Brainmachine met LED bril

Audio Visuele Stimulatie en Brainwaves

Hersengolven als een muzikale synfonie ...

De hersenen bevatten zo’n 100 biljoen neuronen of hersencellen, die funktioneren door middel van kleine elektrische signalen.
Het resultaat van deze aktiviteit kan zichtbaar gemaakt worden op een scherm in de vorm van een elektro-encefalogram. Hierin vinden we onregelmatige, zich herhalen-de patronen terug : BRAINWAVES.
Bij analyse hiervan worden oa volgende onderscheiden types benoemd :

- Gamma-golven : boven 28 Hertz (trillingen per seconde)
Komen voor tijdens piekervaringen, “being in the zone”. Ideaal ivm topprestaties

- Béta-golven : 14 tot 28 Hz
Staat van alertheid, mogelijkheid tot aktief bezig zijn met de buitenwereld, maar eveneens stress en /of paniek, indien er weinig kontakt met het gevoel is.

- Alpha-golven : 7 tot 14 Hz
Eens de ogen gesloten kunnen deze aan belang winnen, indien er evenwicht is ervaart men het lichaam als rustig en mogelijk prettig. Meditatief gebied. Meer aan wezig door het sluiten van de ogen (cfr Yoga)

- Thèta-golven : 3.5 tot 7 Hz
Zijn overdag moeilijker te ervaren. Komen vooral tijdens de slaap aan bod, de lichamelijke activiteit is dan uitgeschakeld, er volgt eerder een verwerkingsproces in de droomtoestand. Sjamaanistische of astrale reizen en spijsverteringsgebied.

Eet niet te zwaar voor het slapengaan, dit belemmert een rustige slaap. De energie nodig voor spijsvertering kan niet aangewend worden voor regeneratie.

- Delta-golven : 1 tot 3.5 Hz
Geven tijdens de diepe slaap aan dat er weinig eigen aktiviteit overblijft, regeneratieve krachten geven het rustende lichaam een onderhoudsbeurt.

Uit deze indeling blijkt dat het vooral de energetische verhouding tussen de verschillende types is die je manier van zijn en doen zal sturen.

Alles in de kosmos (ook materie) is volgens de quantummechanica energie in beweging, en kan bijgevolg door trilling beinvloed worden.

We ship all over Europe

Gezondheidswebshop

Brainmachines

+brainactivator
+brain machines
+mind machines
+photosonix
+altered states
+audio visual stimulation
+brainaktivator
+powernap
+brainwaves
+audiostrobe
+hemistim
+relaxation

Mindmachines

+nova pro NP 100
+innerpulse
+antistress
+inslaapsessie
+relaxatie
+meditatie
+leerprogramma
+visualisatie
+energetiserend
+pijnappelklier
+LED bril
+lichtbril

Brainactivator

Audio Visuele Stimulatie en Brainwaves

Instant Nirwana --- Kosmisch Bewustzijn --- Super Samadhi --- Pure Bliss --- Kundalini Fire --- Autopilot Zen --- Mindfulness --- Karma Opgelost --- Aktivatie van je derde oog --- Toenemende Helderhorendheid --- Hemelse Lichten --- Volle Aflaat --- Magnetische Stimulatie Pijnappelklier Exclusieve Invoer Photosonix Brainmachines of Mindmachines : Brainfit bvba , Notelaarweg 9 , 3140 Keerbergen , BelgiŽ --- Gsm 0476/520.612 --- Snelle levering Belgie Nederland en over heel Europa